Dessert Plate for Coffee Break*

28 Feb

I made a dessert plate for my 4pm coffee break yesterday! The menu was Souffle cheesecake, Diamant vanilla and cream puff ^^.

We just finished Japanese Souffle Cheesecake & Diamant Vanille class last weekend. This class is so popular that I’ve been conducting since January. We will have another class again on March 18th (Sun.) 10:30am-2:00pm!

コーヒータイムに、デザートプレートを作ってみました☆

プレートのデザートたちは、先週末レッスンを終えたばかりのス フレチーズケーキディアマンサブレ、そして今週末にレッスンを控えているシュークリームです。 このスフレチーズケーキのレッスンは、1月から開催しているメニューなのですが、とても人気なので毎月クラスを設けております。 日本のスフレチーズ、大 人気です!

This Japanese Cream Puff is one of the menu from Hinamatsuri (Children’s Day) Special Class. I made it in mini size today. Yummy~.

During the class I will be teaching the tips of making cream puff crust together with perfect matching cream. Let’s beat the ****d papa’s cream puff together!

シュークリームは、雛祭りスペシャルレッスンのメニューの一つになります。 基本のシュー生地作りのコツから、美味しいクリームの作り方まで丁寧にご教授致します。 どこのお店にも負けないシュークリーム作りを一緒に致しましょう!

日程は下記の通りとなっております。

Hinamatsuri Special Class will be on;

DATE:  March 3rd (Sat.) 10:30am-3:30pm

                 March 24th (Sat.) 10:30am-3:30pm

     FEE:       RM250 (RM162 for members)

If you are interested in learning how to bake @ Caramel Factory, please contact us by email/sms; caramelmoko@gmail.com/012-352-3106.

I’m looking foward to hearing from you!

レッスンにご興味おありの方は、メールか携帯電話/smsにてご連絡下さい。

皆様のご受講を心よりお待ちいたしております!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: